nl +39 3455299566 info@benbdolcefarniente.com Contrada Pluviano 32, 65017 Penne, Abruzzo

Wine & Dine 26-30 mei

Van zaterdag 26 mei t/m woensdag 30 mei 2018 organiseert B&B Dolce Far Niente een lang weekend voor liefhebbers van wijn en lekker eten; zeg maar voor de bourgondiërs ;-). Vier dagen genieten van heerlijke Abruzzese wijnen en de typische Abruzzese keuken.

Ieder jaar wordt in het laatste weekend van mei Cantina Aperte georganiseerd; veel wijnhuizen openen hun deuren en voor slechts € 5,- koop je een wijnglas in een zakje voor om je nek. Vervolgens kan je de deelnemende wijnhuizen bezoeken om daar hun wijnen te gaan proeven.
Tijdens dit arrangement willen we op zaterdag en zondag met elkaar enkele wijnhuizen bezoeken en daar de nodige wijnen gaan proeven (wij zorgen die 2 dagen dus voor vervoer). De wijnhuizen bruisen tijdens deze dagen van de gezelligheid met (live) muziek en standjes waar je typische Abruzzese lekkernijen kan  eten. De Abruzzese keuken is eenvoudig, met verse (streek)producten van het seizoen, maar bijzonder lekker. De zondag sluiten we af met een gezamenlijk bezoek aan onze plaatselijke pizzeria. De andere 2 dagen hebben wij ’s avonds een tafel voor u gereserveerd in restaurants waar u kunt genieten van de heerlijke Abruzese keuken.
Voor overdag hebben wij voldoende tips om de prachtige regio Abruzzo te ontdekken. Er is hier van alles te zien en te beleven, zo heeft Abruzzo hoge, ruige bergen, mooie zandstranden, prachtige natuurparken en prachtige steden en middeleeuwse dorpjes.

U verblijft in één van onze mooie kamers, voorzien van een heerlijk tweepersoonsbed en een privé badkamer. Iedere ochtend geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijt met veelal verse produkten.

Wat is inbegrepen in dit arrangement?

  • Welkomstdrankje
  • Welkomstplankje met lekkernijen van de streek
  • 4 overnachtingen
  • 4 maal ontbijt met verse produkten
  • Wijnglas in zak
  • Lekkere hapjes tijdens de Cantina Aperte
  • 1 maal pizza eten bij een plaatselijke pizzeria
  • 2 maal diner bij plaatselijke restaurants
  • Vervoer tijdens het bezoek aan de wijnhuizen

 

De prijs bedraagt € 285,- per persoon (op basis van verblijf in een 2-persoonskamer) Verlengen van dit arrangement is mogelijk vanaf  € 35,- p.p.p.n.