nlendeit +31652203171 info@benbdolcefarniente.com Contrada Pluviano 32, 65017 Penne, Abruzzo

Arrangementen

Bij ons kan je de volgende arrangementen boeken:

  • Abruzzo-Le Marche arrangement

B&B Dolce Far Niente in Penne (Abruzzo) en B&B Casa dei Colli in Mergo (Le Marche) bieden je een combinatie-arrangement om van deze twee prachtige regio’s te genieten.
Je vliegt op een vrijdag vanaf Düsseldorf-Weeze naar Ancona en begint je vakantie bij B&B Casa dei Colli. Je geniet daar 4 dagen van al het moois dat de regio Le Marche te bieden heeft. Daarna reis je via het mooie stadje Ascoli Piceno, waar je heerlijk kan lunchen, naar B&B Dolce Far Niente, waar je 4 dagen geniet van de prachtige regio Abruzzo. Op zaterdag vlieg je vanaf Pescara weer terug naar Düsseldorf-Weeze.

Frans & Carolien en Nicole en Marco, de gastvrije eigenaren van deze gezellige B&B’s, hebben allerlei tips om deze twee prachtige regio’s te ontdekken en natuurlijk om culinair te genieten in restaurantjes in de omgeving van hun B&B’s. Wat denk je van het prachtige Sibillini gebergte in Le Marche? Of van de schitterende Campo Imperatore in Abruzzo? Kom het met eigen ogen bekijken! Wij beloven jullie een geweldige vakantie met al het moois van beide regio’s!

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een andere aankomst- en vertrekdag of vlieg je liever vanaf en naar een andere luchthaven of wil je een week in iedere B&B verblijven…. alles is mogelijk 😉. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden van dit combi-arrangement: stuur een mail naar: info@benbdolcefarniente.com

Neem ook gerust een kijkje op de website van B&B Casa dei Colli:

www.casadeicolli.com

  • Kookworkshop

Deze kookworkshop wordt verzorgd door Graziella Altobelli (een Italiaanse ‘nonna’) die je in een dagdeel de heerlijkste Italiaanse/Abruzzese gerechten leert maken. ‘Samen koken en eten’, de kern van La dolce vita! Meer weten? Vraag het ons!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen...