nlendeit +31652203171 info@benbdolcefarniente.com Contrada Pluviano 32, 65017 Penne, Abruzzo

Kamers / prijzen

De benedenverdieping van ons huis, waar zich voorheen stallen bevonden, is verbouwd tot drie B&B kamers, een cantina en een opslagruimte. Verder is er op de eerste verdieping een vierde B&B kamer gemaakt.

Alle kamers beschikken over een eigen entree en een privé badkamer. De kamer op de eerste verdieping beschikt bovendien over een privé dakterras. Drie kamers beschikken over airconditioning (L’Olivo, Il Noce en Il Fico).

Prijzen

De kamerprijzen zijn op basis van 2 personen per nacht, inclusief uitgebreid ontbijt en het gebruik van bed- en linnengoed.

High season loopt van 1 juni t/m 30 september.
Low season loopt van 1 april t/m 31 mei en van 1 oktober t/m 31 oktober.

De kamers worden in high season verhuurd met een minimum van 3 nachten. Anders geldt een toeslag van € 10,- per nacht.

Algemeen

Alle kamers zijn rookvrij en huisdieren worden niet toegelaten.

In de kamer liggen handdoeken voor je klaar. Deze worden om de drie dagen verschoond.
Het beddengoed wordt 1x per week verschoond.

Knusse kamer op de begane grond

Il Noce

Il Noce is een knusse kamer op de begane grond. Ouderwetse pietristenen sieren deze kamer. De kamer heeft een tweepersoonsbed en een badkamer met douche, toilet, wastafel en föhn. Verder is deze kamer voorzien van airconditioning.

Il Noce is een lichte kamer met prachtige pietristenen op de wand. De kamer is ingericht met een romantisch bed. Zodra je de kamer uitstapt, heb je uitzicht op het Lago di Penne en op de daarachter gelegen Majella. 

Prijzen

  • € 85,- per nacht in high season
  • € 77,- per nacht in low season 

 

Knusse kamer met twee losse boxsprings

Il Fico

Ouderwetse pietristenen sieren deze knusse kamer. De kamer is ingericht met een tweepersoons boxspring, dat ook te gebruiken is als twee eenpersoons boxsprings. De kamer heeft aan de achterzijde uitzicht op het dorp Penne en zodra je de kamer uitstapt heeft u een prachtig uitzicht op het Lago di Penne en op de daarachter gelegen Majella. Verder is deze kamer voorzien van airconditioning.

Prijzen

  • € 85,- per nacht in high season
  • € 77,- per nacht in low season

 

Romantische, knusse kamer

L’Oleandro

L’Oleandro is een knusse, romantische kamer. De kamer is ingericht met een romantisch tweepersoonsbed en heeft aan de achterzijde een prachtig uitzicht op het dorp Penne. Zodra je de kamer uitstapt heb je een geweldig uitzicht op het Lago di Penne en op de daarachter gelegen Majella.

Prijzen

  • € 78,- per nacht in high season
  • € 70,- per nacht in low season
Kamer met privé dakterras

L’Olivo

Deze kamer ligt op de eerste verdieping en beschikt over een privé dakterras van ca. 20 m2. L’Olivo is ingericht met een tweepersoons boxspring (lengte: 210 cm), dat ook te gebruiken is als twee losse eenpersoons boxsprings. Bovendien is deze kamer voorzien van airconditioning.

Prijzen

  • € 90,- per nacht in high season
  • € 82,- per nacht in low season      

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen...