nlendeit +39 3455299566 info@benbdolcefarniente.com Contrada Pluviano 32, 65017 Penne, Abruzzo

Over ons

B&B Dolce Far Niente staat op een prachtige heuvel met enerzijds uitzicht op het Lago di Penne en de Majella en anderzijds op het stadje Penne. Een olijfgaard met ca. 70 bomen bevindt zich achter ons huis. Op ons land staan verder enkele walnotenbomen en diverse fruitbomen. Om het huis bevinden zich verschillende zitjes waar u in het zonnetje kunt genieten van het prachtige uitzicht. In de zomer kunt u de schaduw van de olijfbomen opzoeken.

Onze accommodatie is rustig gelegen op enkele kilometers afstand van het levendige dorp Penne. U kunt van hieruit ontdekken wat de streek Abruzzo allemaal te bieden heeft. Zo kunt u cultuur snuiven in de steden Chieti of Teramo, een bezoek brengen aan de pittoreske dorpjes Loreto Aprutino of Farindola, genieten van de prachtige natuur, wandelen op de Campo Imperatore, lekker shoppen in Pescara of in de outlet in Citta St. Angelo en naar het strand van Pineto, Montesilvano of Pescara. Bovendien kunt u culinair genieten van de heerlijke Italiaanse keuken en de overheerlijke wijnen uit de omgeving.

Iedere ochtend serveren wij een vers ontbijt op ons gezellige terras of in onze cantina.

’s Avonds kunt u van de mogelijkheid gebruik maken om bij ons te dineren. En koken wij een avond niet voor u, dan kunt u gebruik maken van de keuken in onze cantina om uw eigen maaltijd, met verse groenten uit onze moestuin, te bereiden. Natuurlijk kunt u ook genieten van de Italiaanse keuken in één van de vele restaurantjes in de omgeving; wij reserveren graag een tafel voor u en indien gewenst brengen en halen wij u.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen...