nlendeit +39 3455299566 info@benbdolcefarniente.com Contrada Pluviano 32, 65017 Penne, Abruzzo

Kamers / prijzen

De benedenverdieping van ons huis, waar zich voorheen stallen bevonden, hebben wij verbouwd tot drie B&B kamers, een cantina en een opslagruimte. Verder hebben wij op de eerste verdieping een vierde B&B kamer gemaakt.

Alle kamers beschikken over een eigen entree en een privé badkamer. De kamer op de eerste verdieping beschikt bovendien over een privé dakterras. Twee kamers beschikken over airconditioning (L’Olivo en Il Noce).

Prijzen

De kamerprijzen zijn op basis van 2 personen per nacht, inclusief uitgebreid ontbijt en het gebruik van bed- en linnengoed.

Het hoogseizoen loopt van 1 juni t/m 15 september.
Het laagseizoen loopt van 1 maart t/m 31 mei en van 16 september t/m 30 november.

De kamers worden in het hoogseizoen verhuurd met een minimum van 3 nachten. Anders geldt een toeslag van € 10,- per nacht.

Algemeen

Alle kamers zijn rookvrij en huisdieren worden niet toegelaten.

In de kamer liggen handdoeken voor u klaar. Deze worden 2x per week verwisseld.
Het beddengoed wordt 1x per week verschoond.

Knusse kamer op de begane grond

Il Noce

Il Noce is een knusse kamer op de begane grond. Ouderwetse pietristenen sieren deze kamer. De kamer heeft een tweepersoonsbed en een badkamer met douche, toilet, wastafel en föhn. Verder is deze kamer voorzien van airconditioning.

Il Noce is een lichte kamer met prachtige pietristenen op de wand. De kamer is ingericht met een romantisch bed. Zodra u de kamer uitstapt, heeft u uitzicht op het Lago di Penne en op de daarachter gelegen Majella. 

Prijzen

  • € 77,- per nacht in het hoogseizoen
  • € 72,- per nacht in het laagseizoen 

 

Knusse kamer met twee losse boxsprings

Il Fico

Ouderwetse pietristenen sieren deze knusse kamer. De kamer is ingericht met een tweepersoons boxspring, dat ook te gebruiken is als twee eenpersoons boxsprings. De kamer heeft aan de achterzijde uitzicht op het dorp Penne en zodra u de kamer uitstapt heeft u een prachtig uitzicht op het Lago di Penne en op de daarachter gelegen Majella.

Prijzen

  • € 70,- per nacht in het hoogseizoen
  • € 65,- per nacht in het laagseizoen

 

Romantische, knusse kamer

L’Oleandro

L’Oleandro is een knusse, romantische kamer. De kamer is ingericht met een romantisch tweepersoonsbed en heeft aan de achterzijde een prachtig uitzicht op het dorp Penne. Zodra u de kamer uitstapt heeft u een geweldig uitzicht op het Lago di Penne en op de daarachter gelegen Majella.

Prijzen

  • € 70,- per nacht in het hoogseizoen
  • € 65,- per nacht in het laagseizoen
Kamer met privé dakterras

L’Olivo

Deze kamer ligt op de eerste verdieping en beschikt over een privé dakterras van ca. 20 m2. L’Olivo is ingericht met een tweepersoons boxspring (lengte: 210 cm), dat ook te gebruiken is als twee losse eenpersoons boxsprings. Bovendien is deze kamer voorzien van airconditioning.

Prijzen

  • € 82,- per nacht in het hoogseizoen
  • € 77,- per nacht in het laagseizoen      

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen...